A N N O N S E

Seier 2-1 på overtid

Raufoss sjokkerte Lyn på Bislett

I en dramatisk kamp på Bislett klarte Raufoss å sikre tre poeng mot Lyn etter en nervepirrende avslutning.

Med stillingen 2-1 på overtid holdt Raufoss unna et konstant press fra Lyn som desperat jaktet på utligning.

Etter en jevn kamp med mange sjanser på begge sider gikk Raufoss opp i ledelsen tidlig i andre omgang.

Lyn satte inn et voldsomt press, men Raufoss-forsvaret holdt stand. Spesielt i de siste minuttene av overtiden ble Lyn stadig farligere, men Raufoss viste styrke og tålmodighet.

Dramatisk avslutning
Da kampen bikket inn i tilleggstiden var det hektiske minutter med konstant Lyn-press mot Raufoss mål.

Til tross for flere farlige innlegg og et skudd i stolpen, klarte Raufoss å holde unna.

Etter flere cornere og kaotiske situasjoner i feltet, blåste dommeren endelig av, og Raufoss kunne slippe jubelen løs.

Med seieren på Bislett har Raufoss nådd en viktig milepæl i sesongen.