fbpx
8.5 C
Raufoss
mandag. 16 september 2024
A N N O N S E

En hektisk sensommer

Frelsesarmeen kickstarter høsten: Kultur, felleskap og konsertglede

Frelsesarmeen i Gjøvik og Toten, nå offisielt kalt «Frelsesarmeen Gjøvik og Toten Korps – kirke og nærmiljøsenter», har vært aktive i sine nye lokaler siden januar i år.

Ifølge kaptein Magne Berg har organisasjonen vært i full sving med en rekke aktiviteter siden de flyttet inn, og de ser frem til en hektisk sensommer.

Lørdag 24. august arrangerer Frelsesarmeen en kickoff for sine venner, bekjente og frivillige, med grilling, aktiviteter og lek.

Senere på ettermiddagen blir det konsert med gruppen «Menn i alle dager».

Denne mannsgruppen, kjent for sitt varierte repertoar fra gospel til viser, består av godt voksne menn som reiser rundt på vegne av Frelsesarmeen.

Kulturkafé på torsdager
Frelsesarmeens kulturkafé, som nå har blitt en kjent møteplass, arrangeres annenhver torsdag.

Neste kulturkafé finner sted 29. august, og denne gangen er det forfatter og foredragsholder Tonje Haugeto Stang som kommer på besøk.

Hun vil holde et foredrag om hvordan man kan finne balansen mellom å være på farten og samtidig senke skuldrene – en tematikk som mange kan kjenne seg igjen i.

A N N O N S E

Les og hør mer

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.