A N N O N S E Innslag STIKKORDGjøvikKoronaMatRestaurant Det å drive restaurant i en koronahverdag Av Odd Arild Larsen 4. februar 2021 Av Odd Arild Larsen 4. februar 2021 Oppdatert for 26. februar 2021 Dele FacebookTwitterPinterestWhatsApp Her forteller Leif Anders om hvordan det er å drive restaurant om dagen. https://usercontent.one/wp/www.radiototen.no/wp-content/uploads/2021/02/20210204_web_-Leif-Anders-Wentzel.mp3 Forrige sakProblemene startet allerede ved fødselenNeste sakHar blitt utsatt for endel hærverk etter nedleggelsen A N N O N S E Les og hør mer Ileni nominert til Frivillighetsprisen 2024 Europabevegelsen Innlandet med møte på Gjøvik Eiktunet klar for julemarked til helgen Ny forsikringsutfordrer etablerer seg i Gjøvik Stigende trend med å droppe dagens første måltid En ektefølt musikalsk reise