mandag. 14 oktober 2024
A N N O N S E

Uten å få et avgjørende gjennombrudd

Delte poengene i en tett kamp

I en kamp preget av intensitet og sjanser endte det 1-1 mellom Raufoss og Sandnes Ulf på Nammo stadion.

Begge lag hadde flere muligheter til å avgjøre, men til slutt måtte de dele poengene etter en spennende kamp.

Raufoss fikk tidlig presset Sandnes Ulf bakover på banen, med flere angrep som truet motstandernes forsvar.

I første omgang kom Sandnes Ulf til flere sjanser, men det var Raufoss som sto for kampens første mål.

Klarte det ikke
Likevel maktet ikke hjemmelaget å holde ledelsen, da Sandnes Ulf utlignet like etter pause.

Andre omgang ble en kamp om midtbanen, hvor begge lag prøvde å bryte ned hverandre uten å få avgjørende gjennombrudd.

Flere sjanser oppstod på begge sider, men ingen av dem klarte å sette den avgjørende scoringen.