A N N O N S E

Forsøkte desperat å redusere

Ålesund sikret etterlengtet seier mot Raufoss

Ålesund tok en etterlengtet seier over Raufoss på Nammo Stadion lørdag.

Med sluttresultatet 2-0, sikret laget seg tre viktige poeng i en kamp hvor Raufoss slet med å finne rytmen, spesielt i første omgang.

I de første minuttene dominerte Ålesund spillet og fikk flere gode muligheter.

Kampens første mål kom etter en flott kombinasjon på Ålesunds venstre side. Raufoss forsøkte å komme tilbake, men Ålesunds forsvar var solid.

Raufoss hadde en bedre andre omgang, men klarte aldri å omsette sine sjanser i mål.

Istedenfor var det Ålesund som nok en gang fant veien til nettmaskene.

Dette målet kom etter en rask kontring hvor ballen ble spilt fra forsvar til angrep på få trekk.

I kampens siste minutter forsøkte Raufoss desperat å redusere, men Ålesund kontrollerte kampen ved å holde ballen i hjørnene og dra ut tiden.